Profesionalismul și eficiența ne ghidează acțiunile!

Sisteme detecție incendiu

Implementarea și dotarea construcțiilor, instalațiilor și amenajărilor cu sisteme de protecție împotriva incendiilor se realizează respectând întocmai normele specifice de apărare contra incendiilor.

Dimensionarea şi amplasarea acestora se asigură conform reglementărilor tehnice şi normelor specifice antiincendiu.

Sisteme de alarmă

Sistemele antiefracție au scopul de a detecta și semnaliza o posibilă intruziune sau stare de pericol ca urmare a unei intrări neautorizate în spațiul protejat.

Techsib Solution oferă sisteme de securitate personalizate pe orice tip de obiectiv, pe baza unei analize de risc precum și în funcție de gradul de confort dorit.

Interfoane și videointerfoane

Sistemele de interfonie audio și video sunt fundamentale în securitatea de bază a unei incinte. Interfonul audio sau interfonul video permit sau restricționează accesul persoanelor într-un anumit obiectiv.

Montarea unui interfon audio sau video la casă, bloc sau clădiri de birouri facilitează controlul accesului persoanelor autorizate și neautorizate.

Sisteme de supraveghere video

Techsib ofera soluții pentru orice tip de supraveghere video, instalarea camerelor realizându-se rapid, simplu și conform celor mai ridicate standarde.

Sisteme de control acces și pontaj

Sistemul de control acces este necesar pentru protecție împotriva accesului persoanelor neautorizate în incinte protejate. Controlul accesului este important atât în cazul clădirilor rezidențiale cât și în cazul spațiilor comerciale și industriale.

Rețele de calculatoare

O rețea de calculatoare permite unei echipe să colaboreze și să împărtășească fișiere și date. Prin conectatea calculatoarelor într-o rețea, productivitatea echipei va crește.

Realizarea unei rețele de calculatoare începe prin efectuarea unei analize, urmată de faza de proiectare și se materializează prin implementare / configurare.

Adresa

str. Rotarilor nr. 20, ap. 3, Sibiu

E-mail

office[@]techsib.ro

Telefon

0765 350-730

Shopping Basket